Мафія ховається за словами «державність», «патріотизм»

Герої Небесної сотні боролися та віддавали своє життя за те, щоб мати державу та справедливість, а не за корупційну Україну, яку побудувала постмайданна влада. Про це заявила лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко у своєму виступі з парламентської трибуни 21 лютого. Факти ж на підтвердження цього вона назвала просто вбивчі. Так, за даними Стокгольмського інституту дослідження проблем миру, Україна експортувала до Росії минулого року продукції військового призначення на 169 млн. дол. США, а це на 72% більше, аніж за часів Януковича. Також Юлія Тимошенко нагадала, що в рейтингу економічних свобод за минулий рік Україна впала на чотири пункти. З початку 2017 року вже закрилися кількасот тисяч малих та середніх підприємств, а українські родини мріють виїхати з країни, бо поставлені владою на межу виживання.

Але при цьому ті, хто прийшов до влади на крові героїв Майдану, охоче використовують у своєму лексиконі слова «державність», «патріотизм» і т.п..

Лідер партії "Батьківщина" наголосила на тому, що для зміни ситуації потрібно боротися, не опускати руки, бо мафію можливо перемогти, якщо є воля та бажання служити Україні.