На Дніпропетровщині жорстоко побито сина кандидата у нардепи від «Батьківщини»

Вчора пізно ввечері у місті Жовті Води невідомі скоїли напад на вісімнадцятирічного Артема Ісаєва, який є сином кандидата у нардепи від ВО «Батьківщина» по виборчому округу № 34 Гілала Ісаєва.

Потерпілий дістав серйозні тілесні ушкодження, з якими його доставили до лікарні. За свідченням медиків, юнакові необхідне оперативне втручання.

У виборчому штабі Гілала Ісаєва повідомляють, що протягом останнього тижня до них вривалися невідомі, які заважали працювати. Також помічники кандидата у нардепи постійно отримували телефонні дзвінки та смс - повідомлення з вимогами припинити підтримувати цього висуванця від «Батьківщини».

Гілал Ісаєв є помічником народного депутата України, керівником П’ятихатської районної партійної організації ВО «Батьківщина». За результатами останніх виборів до Дніпропетровської обласної ради він отримав на своєму окрузі найбільший відсоток підтримки виборців серед представників усіх політичних сил. Тому і на сьогоднішніх виборах до Верховної Ради України його шанси на перемогу розцінюються доволі високо.

До виборчого округу № 34 входять міста Вільногірськ, Жовті Води, Верхньодніпровський, Пятихатський райони.