На виборах до ОТГ Дніпропетровщини зокрема та по Україні в цілому лідирує «Батьківщина»

23107256_738869402972019_102230306_o_0.png

За попередніми результатами голосування на виборах до 19 обєднаних територіальних громад Дніпропетровщини, які відбулися 29 жовтня, лідирує ВО «Батьківщина», а другу та третю позиції посідають Блок Петра Порошенка «Солідарність» та «УКРОП». Подібне  і загальноукраїнське співвідношеня результатів, де третю сходинку посіла Аграрна партія.

Найпереконливішого результату «батьківщинівці» досягли на виборах до ОТГ у всесвітньовідомій своїми народними промислами Петриківці. З 26 депутатів відразу 15 представлятимуть нашу політичну силу.

Також домінуватимуть «батьківщинівці» у Миколаївській ОТГ у Васильківському районі та Юр’ївській селищній.

Особлива увага була прикута до виборів до Зайцівської ОТГ в Синельниківському районі, на одну з дільниць якої у селі Майському було скоєно озброєний напад. За попередніми результатами підрахунку голосів за її голову перемагає активно підтримуваний «Батьківщиною» Володимир Хорішко. А правоохоронці тим часом повідомляють про затримання 24 нападників, які намагалися втекти з місця події на 7 легкових автомобілях, номери на яких змінили з київських на дніпропетровські.