Нардеп Руслан Богдан відвідав Дніпропетровщину

Народний депутат України від ВО «Батьківщина» Руслан Богдан 24 жовтня побував у віддаленому від обласного центру Широківському районі на Дніпропетровщині.

У поїздці нардепа супроводжували заступник голови Дніпропетровської обласної ради Мгер Куюмчян, депутат облради від ВО «Батьківщина» Дмитро Зубрій, заступник голови обласної парторганізації Валентина Солоха.

Руслан Богдан зустрівся з громадою Широківського району, активом районної парторганізації та кандидатами у депутати до об’єднаних територіальних громад. Головною темою спілкування була підготовка до виборів, які відбудуться 29 жовтня. У Широківському районі вони пройдуть у двох об’єднаних територіальних громадах – Широківській селищній та Карпівській сільській. Дотепер «Батьківщина» отримувала тут активну підтримку виборців. Зокрема, підтримуваний партійцями Олександр Зубрій не так давно впевнено переміг на виборах до Новолатівської об’єднаної територіальної громади, а його син Дмитро є депутатом облради.

Нагадаємо: під час чергового етапу виборів до об’єднаних територіальних громад, що відбудуться 29 жовтня, найбільше в Україні таких громад, де проголосують за своїх обранців, нараховується у Дніпропетровській та Волинській областях – по 19.