Нікопольські «батьківщинівці» долучилися до міської програми індивідуального опалення

Активну участь у втіленні в життя міської програми забезпечення індивідуальним опаленням житлових будинків бере Нікопольська міська організація ВО «Батьківщина».

«Наше місто у 2016 році повністю відмовилося від централізованого теплопостачання. Але не всі жителі мають матеріальну можливість встановити індивідуальне опалення. Тому ми ініціювали виділення з бюджету міста для таких потреб цільової допомоги, якою минулого року скористалися 5 тисяч нікопольців. І саме тема переходу на автономне опалення є однією з головних у роботі нашої комісії», - розповідає голова міської організації ВО «Батьківщина» Олександр Разін, який у міськраді очолює постійну комісію з питань житлово-комунального господарства та енергозбереження.

Саме Нікополь став містом, жителі якого активно переходять на індивідуальне опалення своїх осель вже впродовж багатьох років. Тепер же визріла ситуація, коли від затратного централізованого теплопостачання довелося відмовитися взагалі.