Олександра Кужель: «Батьківщина» бореться за кожне село»

Про це заявила народний депутат України від ВО "Батьківщини" Олександра Кужель в ефірі на телевізійному каналі "Регіон-Дніпро".

З участі нардепа у телепрограмі «Інфоцентр» розпочалася її триденна робоча поїздка по Дніпропетровщині.

«Мушу сказати що у такому вигляді як її проводить президент, - таку децентралізацію ми не підтримуємо! Бо це схоже на радянський приклад створення колгоспів. Нема доброї волі, розрахунків на кінцевий результат. Що бачимо? Сьогодні об’єднують територіальні громади, обираючи одну центральну селищну раду, а всі інші як же? Вони не будуть існувати! От і на Дніпропетровщині чимало забаганок у латифундистів об’єднати великі шматки землі, розширити їх. Села ж, що будуть незахищені, їм не потрібні. Ці села кинуть. Їх нині не розглядають навіть на можливість існування у майбутньому! Та «Батьківщина» бореться за кожне село. Не можна дати загинути бодай одному. Село українське – то майбутнє України! Майбутнє нашої держави це: фермер, українець, що нашу землю обробляє. Тож, беручи сьогодні участь у територіальних виборах громад, стоїмо на засадах обов’язкового збереження сіл, їх інфраструктури, зміцнення її», - наголосила Олександра Кужель.

У перший день своєї робочої поїздки нардеп також взяла участь у розширеному засіданні бюро Синельниківської міськрайонної партійної організації.