Олександра Кужель продовжує робочу поїздку по Дніпропетровщині

Народний депутат України від ВО «Батьківщина» Олександра Кужель продовжує робочу поїздку по Дніпропетровщині.

Протягом 13-14 вересня вона побувала відразу у трьох районах – Дніпровському, Петриківському і Широківському. У кожному з них головний акцент робився на безпосередньому спілкуванні з людьми.

У Дніпровському районі Олександру Кужель тепло зустрічали в Любимівській сільській раді, яка демонструє яскравий приклад ефективного використання коштів місцевої громади. Сільський голова Катерина Желяб’єва та депутат районної ради Ігор Желяб’єв розповіли про життя громади, досягнення та проблеми, поділилися планами на майбутнє. Нардеп також відвідала дитячий садок «Чарівна казка», станцію очищення води для місцевого населення та оглянула берегову лінію, де планується створити сучасний пляж.
Під час зустрічі спілкування з виборцями Олександра Кужель поділилася своєю позицією щодо актуальних питань сьогодення, зокрема, пенсійної, освітньої та медичної реформ.

Такою ж насиченою була програма перебування нардепа у відомій на весь світ своїми майстрами художнього розпису Петриківці та віддаленому райцентрі Широке, де, зокрема, зустрілася з колективом районної бібліотеки з нагоди Дня бібліотечного працівника.