Олександра Кужель розпочала дводенну робочу поїздку по Дніпропетровській області

Дводенну робочу поїздку розпочала у понеділок народний депутат України від ВО «Батьківщина» Олександра Кужель.

Як повідомляє прес-служба обласного партосередку, перший день у політика виявився дуже насиченим. Спершу Олександра Кужель взяла участь у розширеному бюро районної партійної організації у віддаленому Широківському районі. До цього зібрання також долучилися майбутні кандидати на виборах до Широківської та Карпівської об’єднаних територіальних громад. А нещодавно обраний головою Новолатівської об’єднаної територіальної громади Олександр Зубрій, якого підтримувало ВО “Батьківщина», поділився досвідом своєї перемоги.

Того ж дня Олександра Кужель взяла участь і в зустрічі з жителями Солонянського району. При цьому до тем наступного етапу виборів до об’єднаних територіальних громад, референдуму щодо продовження мораторію на продаж української землі, пенсійної, медичної реформ, які жваво обговорювалися, додалася і суто місцева. Це давня історія, коли немало людей, переважно пенсіонерів, з подивом дізналися, що вони є позичальниками у «Брокбізнесбанку», хоча насправді ніяких кредитів не брали. Олександра Кужель поінформувала присутніх про своє звернення з приводу такої вражаючої ситуації до міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та нинішньої адміністрації банку і пообіцяла розібратися у тому, як таке могло статися.

Також нардеп у Солоному поклала квіти до монумента українським воїнам, які загинули у зоні бойових дій на Донбасі.

В обох зібраннях разом з Олександрою Кужель також взяли участь депутати Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Дмитро Зубрій, Андрій Козар та Іван Рязанцев та депутати районних рад.