Ольга Бабенко отримала відзнаку від Європейської асамблеї жінок - депутатів

Керівник депутатської групи «Батьківщина» в Криворізькій міській раді, заступник керівника міської партійної організації Ольга Бабенко удостоїлася диплома міжнародної громадської організації «Європейська асамблея жінок - депутатів» за результатами конкурсу «Кращі ініціативи жінок для демократичного розвитку місцевих громад - 2019».

Ольга Бабенко отримала відзнаку за проект «Від внутрішньо переміщених осіб – до нових криворіжців». Цієї темою партійці міста гірників переймаються вже не перший рік. Оcобливу увагу вони приділяють соціальній адаптації людей, які втратили рідні оселі внаслідок військових дій на Донбасі. У рамках проекту працюють курси для переселенців з інвалідністю з набуття нових спеціальностей, людям з обмеженими можливостями надаються інвалідні коляски і милиці, спільно з іншими громадськими організаціями і фондами надається допомога продуктами харчування, засобами гігієни.

Посилена увага приділяється також дітям. Ольга Бабенко протягом декількох років підтримує проведення соціального проекту «Табір Миру. Кривбас – Донбас – Україна». «Батьківщинівка» також спільно з Корпусом Миру США сприяла організації Тренінгового табору для ВІЛ-інфікованих підлітків.