Ольгу Бабенко знову обрано головою міської «Батьківщини» в Кривому Розі

Делегати 17-ї конференції Криворізької міської організації Всеукраїнського обєднання «Батьківщина» одностайно проголосували за обрання Ольги Бабенко своїм головою. Таке рішення підтримало більш ніж двісті делегатів. Також були обрані партійне бюро та ревізійна комісія.

Ольга Бабенко раніше вже очолювала Криворізьку міську організацію ВО «Батьківщина» в Кривому Розі. Також вона є головою депутатської групи партійців у міськраді.

Криворізька міська організація починала свою історію з небагатьох ентузіастів. Спершу тут не було ні офісів, ні структур. Сьогодні це – механізм, який чітко працює, де кожна ланка своє завдання з досягнення головної мети – відстоювати інтереси криворіжців на всіх рівнях. Як зазначила у своєму виступі Ольга Бабенко, сьогодні Криворізька «Батьківщина» є потужною і розгалуженою структурою, представники якої працюють на кожній виборчій дільниці.

Протягом 2019 року «батьківщинівцями» прийнято 11 тисяч звернень виборців, за результатами розгляду яких вони змогли захистити інтереси понад 60 тисяч земляків, здійснено 2116 прийомів громадян тільки у відкритих громадських приймальнях на вулицях міста, а команда партійців зросла до понад 12 тисяч членів.

«Нашу визначальну рису у міському політикумі добре знають криворіжці: ми ніколи не кидаємо слів на вітер. Саме довіра приводить до нас нових активістів і прихильників», - наголосила Ольга Бабенко у своєму виступі.