Пам'яті Анатолія Федоровського

Пішов з життя Анатолій Федоровський. Йому було всього -навсього 62. Це ще такий вік, коли про старість навіть не думаєш. Тим паче, з його незгасними енергією і справді молодечим запалом. Але він від нас пішов … Пішов приголомшливо і несподівано. Адже ще недавно його всі бачили на партійній нараді.

Золотий фонд, честь і совість партії – це можна сказати саме про нього. Бо його жертовність, загострене відчуття справедливості, вміння переконати і повести за собою справді варті найвищої пошани. І коли партія висунула Анатолія Федоровського кандидатом у депутати Амур - Нижньодніпровської районної ради, то він переміг з незаперечним відривом. Бо виборцям, незалежно від їх політичних уподобань, імпонували чесність і щирість цієї людини справді з великої літери.

Його нам не вистачатиме завжди. Не вистачатиме його запалу, його невгамовної душі. І тому ми зобов’язані жити і діяти заради світлої пам’яті Анатолія Дмитровича.

Земля Вам пухом, побратиме!

Дніпропетровська обласна

організація ВО «Батьківщина»