Партійці Верхньодніпровщини допомагають землякам перерахувати платежі за газ

Верхньодніпровська районна організація ВО «Батьківщина» веде велику та різнобічну розяснювальну щодо здійснення перерахунку платежів за газ.

Насамперед «батьківщинівці» ведуть індивідуальний прийом громадян, яким розяснюють те, яким чином домогтися такого перерахунку, допомагають готувати відповідні позови до суду. На сьогодні вони вже отримали близько ста таких звернень.

Ця тема викликала у жителів Верхньодніпровщини настільки велику зацікавленість, що партійці ініціювали детальне роз’яснення «Як здійснити перерахунок платежів за газ», яке опублікували у районній газеті «Придніпровський край». Насамперед вони привернули увагу до того, що саме за позовом лідера ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко та громадської організації «Тарифна мобілізація» рішенням Окружного адміністративного суду міста Києва від 04.03.2019 року була визнана протиправною та нечинною з моменту її прийняття Постанова Кабінету Міністрів України № 315 від 27.04.2016 року, якою встановлювалися нові підвищені тарифи на газ для населення.