Павлоградська «Батьківщина» привітала юних кікбоксерів з перемогою

Голова окружної партійної організації ВО "Батьківщина" 36 округу Західного Донбасу Олексій Борисенко привітав юних кікбоксерів з Павлограда та їхнього тренера Володимира Єрьоміна з перемогою на Кубку України К-1 (7 золотих та одна срібна медалі).

Саме «Батьківщина» допомогла взяти участь у престижних змаганнях, які відбулися з 30 листопада по 2 грудня цього року в Чернівцях, 8 юним кікбоксерам з Павлограда. Представники шахтарського міста досягли успіху вражаючого – вибороли сім золотих медалей та одну срібну у суперництві з спортсменами з різних областей України.

Олексій Борисенко запевнив юних кікбоксерів, що він та партійна організація підтпимуватимуть спортсменів у їхніх починаннях та змаганнях і надалі. Наприкінці заходу на хлопців чекав солодкий стіл з тортиками та фруктами.

Окружна партійна організація ВО "Батьківщина" 36 округу Західного Донбасу саме підтримці спорту приділяє особливу увагу, адже її лідер Олексій Борисенко і сам є знаним у регіоні спортсменом.