Павлоградські «батьківщинівці» підтримали рух проти підвищення ціни на газ

Депутат Павлоградської міської ради від фракції «Батьківщина» Петро Ковбаса на спільному засіданні депутатських комісій звернувся до своїх колег з пропозицією направити на ім’я Президента України листа щодо недопущення підвищення ціни на газ для населення і отримав підтримку.

Голова окружної партійної організації ВО «Батьківщина» Олексій Борисенко ініціював збір підписів павлоградців під таким зверненням. Усі, хто забажав таку акцію підтримати, можуть це зробити в партійному офісі.

\

Саме темі необґрунтованого підвищення ціни на газ була присвячена і зустріч Олексія Борисенка з виборцями. Це спілкування ініціював колишній міський голова Павлограда Віктор Романюк, який пояснив присутнім, що означає та які несе наслідки підвищення ціни на газ для населення, з чого складається тариф, яка ринкова ціна блакитного палива та чи може Україна обійтись тільки своїм газом, а також про ситуацію з опалювальним сезоном в Павлограді.

«Сьогодні Павлоград має чисту заборгованість за газ перед НАК «Нафтогазом України» 41 мільйон гривень. Хто їх нам сьогодні дасть, якщо «Нафтогаз» та Кабмін наразі «сидять на валізах», - наголосив Віктор Романюк.

Павлоградські «батьківщинівці» закликали земляків приєднатися до всеукраїнського руху «Скажи «Ні» підвищенню ціни на газ» - виходити на мітинги, писати листи до Уряду, складати петиції тощо.