Петриківка голосує за «Батьківщину»

Вражаючу підтримку отримала партія ВО «Батьківщина» на виборах до обєднаної територіальної громади у всесвітньовідомому своїми художніми розписами селищі Петриківка. Відразу 15 депутатів з 26 тут представлятимуть цю політичну силу.

«Ми висунули 26 кандидатів у депутати, як і Блок Петра Порошенка. При цьому зробили ставку на людей, знаних своїми конкретними справами і користуються повагою серед петриківців та жителів навколишніх сіл, які увійшли до обєднаної територіальної громади. Намагалися дійти до кожного. І люди нам повірили. Тепер цю довіру будемо виправдовувати», - розповідає голова Петриківської районної організації ВО «Батьківщина» Наталя Коваленко.

Ще однією характерною ознакою нинішніх виборів до Петриківської обєднаної територіальної громади стало те, що депутатами обрано лише чотири самовисуванці. Усі інші йшли на вибори виключно від політичних сил, які «батьківщинівцям» суттєво поступилися, адже Блоку Петра Порошенка дісталося тільки 5 місць, а «УКРОПу» - 2.