Повідомлення про час та місце проведення конференції з висування кандидатів

ПОВІДОМЛЕННЯ

про час та місце проведення конференції Дніпропетровської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» з висування кандидатів на місцевих виборах, призначених на 25 жовтня 2020 року

Відповідно до частини третьої статті 218 Виборчого кодексу України Дніпропетровська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» повідомляє, що «18» вересня 2020 року о «09» годині 00 хв. за адресою: 49000, Дніпропетровська область, Дніпровський район, місто Дніпро, вулиця Михайла Грушевського, будинок 8, відбудеться конференція Дніпропетровської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» з висування кандидатів у депутати місцевих рад усіх рівнів, а також кандидатів на посади сільських, селищних, міських голів на місцевих виборах, призначених на 25 жовтня 2020 року.

Акредитація представників засобів масової інформації на конференцію Дніпропетровської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» здійснюватиметься у Порядку, затвердженому розпорядженням Голови обласної організації.