Радник голови ВО «Батьківщина», екс-міністр ЖКГ Олексій Кучеренко відвідав Дніпропетровщину

Радник голови ВО «Батьківщина», міністр з питань з житлово-комунального господарства України у 2007 – 2010 роках Олексій Кучеренко протягом 24-25 жовтня перебував на Дніпропетровщині.

Розпочав свою робочу поїздку Олексій Кучеренко з шахтарського Павлограда. Тут він поспілкувався з громадським активом, дав 30-хвилинне інтервю на місцевому телеканалі. Насамперед люди привернули увагу Олексія Кучеренка до того, що міська влада хоче списати багатоквартирні житлові будинки з балансу комунального підприємства,чому вони чинять спротив,оскільки зрозуміли, до яких плачевних наслідків це може призвести.

З не менш вражаючою ситуацією зіштовхнувся радник голови ВО «Батьківщина» і в Новомосковську. Тут міська влада додумалася витратити 80 мільйонів гривень на фонтан і реконструкцію майдану, а не на вирішення нагальних житлово - комунальних проблем. При цьому обраного ще 2,5 року тому не допускають до того, щоб він склав присягу.

25 жовтня Олексій Кучеренко відвідав місто Жовті Води. Тут він також зустрівся з активом та дав інтервю телеканалу «Степ».

Проблема теплопостачання стає домінуючою, а місцева влада абсолютно не готова до її самостійного вирішення, вдавшись до руйнації «старого» без всяких гарантій і розрахунків «нового», у звязці з монополістом ДТЕКобленерго примітивно заганюючи людей на електрику без ніяких (абсолютно) розрахованих проектних рішень і стратегій немає і в помині, все спонтанно і хаотично – так означив найголовніші враження від відвідин Дніпропетровщини Олексій Кучеренко на своїй сторінці у Фейсбуці.

.