Сільська громада протестує проти підвищення ціни на газ

Керівник окружної партійної організації ВО «Батьківщина» Олександра Сотула завітала до села Капулівка, найстарішого козацького поселення у Нікопольському районі, відомого також тим, що тут похований останній кошовий отаман Запорозької Січі Іван Сірко. Приводом для цього стала стурбованість місцевих жителів тема підвищення ціни на газ.

«Наслідки цього непродуманого підвищення ціни на газ торкнуться кожної людини, кожної сім’ї. Тому сьогодні люди згуртовуються і організовують рух проти підвищення тарифів», - говорить Олександра Сотула.

«Батьківщинівка» також відповіла на всі запитання мешканців Капулівки стосовно політичної та економічної ситуації в країні, разом проаналізували основні напрямки Нового економічного курсу України. На зустрічі були присутні і місцеві учасники бойових дій у Донбасі. Олександра Сотула передала героям подяки від лідера ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко.

Під час візиту до Капулівки «батьківщинівка» також зустрілася з дітьми, батьки яких перебувають у зоні бойових дій, та з багатодітними родинами.