Солонянські «батьківщинівці» підтримують фермерів - одноосібників

Серію зустрічей з фермерами - одноосібниками проводить керівництво Солонянської районної організації ВО «Батьківщина» та партійної фракції у райраді.

Такі зустрічі організували саме гарячої жнивної пори з тим, що вони скеровані на те, щоб почути від фермерів про всі їхні проблеми, пов’язані зі збором урожаю, його зберіганням та реалізацією. Актуальною залишається і тема неприпустимості вільної торгівлі українською землею за нинішньої ситуації в Україні.

«Саме фермери - одноосібники є тією силою, з якою «батьківщинівці» мають постійний контакт. Ми постійно спілкуємося з ними безпосередньо на місцях з тим, щоб почути від них про всі їхні проблеми. І в силу своїх можливостей намагаємося їм допомагати. Бо саме ці люди є нашим майбутнім, адже вони, як ніхто інший, знають, як ефективно господарювати на своїй землі», - зазначає голова Солонянської районної організації ВО «Батьківщина» Олександр Зайвий.