Солонянські «батьківщинівці» вшанували волонтерів, українських воїнів та родини загиблих

Солонянська районна організація ВО «Батьківщина» вшанувала українських воїнів, родини загиблих у зоні бойових дій на Донбасі, волонтерів.

Зустріч приурочили до Всесвітнього дня волонтера, який відзначається 9 грудня. Голова районної партійної організації Олександр Зайвий, депутати районної ради від «Батьківщини» Ігор Гура та Олександр Коцюбинський пригостили присутніх солодощами, а школярки, які збирають продукти, пишуть листи українським воїнам, отримали дитячі біблії.

Також Олександр Зайвий вручив пам’ятні знаки учасникам бойових дій Віктору Рогову, Валерію Скрипченку та Руслану Гурському, а Світлана Гурська отримала медаль «За гідність та патріотизм».

Голова громадської організації «Учасники бойових дій АТО Солонянського району» Руслан Гурський у свою чергу на знак вдячності за постійну підтримку вручив «батьківщинівцям» пам’ятні медалі.

«Ще з 17 червня 2014 року згідно з рішенням спільного розширеного засідання бюро та фракції районної організації ВО «Батьківщина» створено "Штаб з організації допомоги військовим, які беруть участь в АТО" . Відтоді ми постійно організовуємо надання адресної допомоги військовим. Підтримку в коштах шукаємо серед фермерів, підприємців, заможних людей району, одно партійців», - розповів присутнім Олександр Зайвий.