Тисячу Конституцій України отримали дніпряни до одного з головних свят країни

Унікальні екземпляри Основного Закону роздавали містянам представники команди Батьківщина Дніпро, вітаючи перехожих з Днем Конституції. Тисяча примірників розлетілася буквально за годину. Люди із задоволенням приймали такий подарунок, а дехто навіть зізнавався, що не тримав цей документ у руках жодного разу у житті.

Керівник Дніпровської міської організації "Батьківщина" Мгер Куюмчян переконаний - ця акція сприятиме обізнаності містян у питанні своїх прав.

"Наша Конституція є однією з найкращих в Європі. Звісно тут є що міняти і потрібно серйозно придивитися, наприклад, до повноважень президента. Але всі основні права людини тут прописані дуже чітко і правильно. Якщо її просто виконувати, то ми з вами, друзі, будемо жити зовсім в іншій державі і з іншим достатком. Але, на жаль, вона не виконується. Ми провели дослідження і розуміємо, що більшість людей в нашій державі жодного разу не читали цей Основний Закон. Саме тому провели акцію у центрі Дніпра, подарувавши містянам тисячу Конституцій", - сказав Мгер Куюмчян, вітаючи українців із Днем Конституції України.