У Дніпропетровську відкрито громадську приймальню народного депутата України Дениса Дзензерського

З 1 серпня 2013 почала роботу громадська приймальня народного депутата України від об'єднаної опозиції Дениса Дзензерського у м. Дніпропетровськ.

За його словами, у громадській приймальні кожен бажаючий зможе отримати кваліфіковану допомогу, інформаційну та юридичну підтримку у вирішенні тих чи інших питань.

«З відкриттям приймальні у Дніпропетровську я зможу налагодити більш ефективну комунікацію із жителями міста, вивчати громадську думку, потреби і запити громадян, оперативніше реагувати на їхні звернення», - розповідає Денис Дзензерський.

Серед напрямків, за якими народний депутат України Денис Дзензерський веде активну роботу з виборцями, є ряд соціально значущих проектів, спрямованих на розвиток культури, духовності, спорту, підтримку дітей-інвалідів, соціально незахищених верств населення. Народний обранець також став ініціатором програми «Освічена молодь - успішна країна», в рамках якої заохочує підростаюче покоління до розвитку освітнього рівня.

Особлива увага в роботі громадських приймалень приділяється розгляду та вирішенню проблем тих громадян, які потребують соціального захисту та підтримки.

Громадська приймальня розташована за адресою:
49000, м.Дніпропетровськ, вул. Щорса, 4, к.203.

Прийом громадян здійснюється з пн. по пт з 09:00 до 18:00.