У Кам'янському відкрито оновлену громадську приймальню «Батьківщини»

Оновлену громадську приймальню міської організації ВО «Батьківщина» партійці відкрили у Кам’янському.

Сам офіс тут працює вже не перший місяць. Тепер же його кардинально оновили. Символічну стрічку в урочистій атмосфері з нагоди такої події перерізали голова обласної організації ВО «Батьківщина» Антоніна Ульяхіна та лідер партійців Кам’янського Олександр Плахотнік.

У приймальні вирішуються питання найрізноманітнішої допомоги – матеріальної, юридичної, тут надаються консультації з питань житлово - комунального господарства, охорони здоров’я, освіти.

«Юлія Тимошенко сьогодні – не просто найрейтинговіший кандидат, вона – єдиний серед усіх претендентів на пост керівника держави, який має чітку і зрозумілу програму порятунку України. І якщо ми не зможемо зробити гідний вибір, то майбутнє нашої держави бачиться дуже і дуже туманним. Україна може пройти «точку неповернення». Тому «Батьківщина» сьогодні готова співробітничати з усіма політичними силами, з усіма громадянами, яким небайдужа доля нашої держави», - заявила Антоніна Ульяхіна у своєму виступі перед учасниками урочистої церемонії відкриття громадської приймальні.

Нагадаємо, відкриття сучасних громадських приймалень останнім часом є одним з головних напрямів діяльності «Батьківщини» на Дніпропетровщині. Раніше така подія сталася в Нікополі, Павлограді та П’ятихатках.