У Криничках відкрито громадську приймальню «Батьківщини»

Громадську приймальню окружного виборчого штабу партійної організації ВО «Батьківщина» відкрито у районному центрі Кринички на Дніпропетровщині.

З нагоди такої події до селища прибула лідер «батьківщинівців» Дніпропетровщини Антоніна Ульяхіна, керівник окружного виборчого штабу Олександр Плахотнік, активісти. Великий інтерес викликала така подія і у місцевих жителів.

Керівник Криничанської громадської приймальні окружного виборчого штабу Віктор Мирошниченко вручив Антоніні Ульяхіній хліб-сіль, а гості з обласного центру передали у відповідь смачний торт.

Церемонія завершилася спілкування за круглим столом про ситуацію в області та в Україні в цілому, напрями діяльності ВО «Батьківщина».

Громадська приймальня окружного виборчого штабу в Криничках стала вже п’ятою, відкритою на Дніпропетровщині останнім часом. Раніше така подія відбулася в Нікополі, Павлограді, Кам’янському, П’ятихатках. Кринички ж стали першим чисто сільським районним центром, де відкрито сучасну громадську приймальню «Батьківщини».