У Нікополі відкрито громадську приймальню «Батьківщини»

Громадську приймальню окружної партійної організації ВО «Батьківщина» відкрито у Нікополі.

В урочистій церемонії відкриття приймальні, яка відтепер працюватиме у центрі міста на вулиці Богуна, взяли участь голова Дніпропетровської обласної партійної організації ВО «Батьківщина», голова фракції «Батьківщина» у Дніпропетровській обласній раді Антоніна Ульяхіна, лідери партійців Нікополя Олександр Разін, Нікопольського району Сергій Ослам, Покрова Юлія Гончаренко, депутати місцевих рад, активісти партії, підприємці міста.

Приміщення нової громадської приймальні освятив ієромонах, військовий капелан, настоятель храма Петра Калнишевського Української православної церкви Київського патріархату отець Меркурій.

Як наголосила Антоніна Ульяхіна, ця громадська приймальня наразі є однією з найкращих на Дніпропетровщині. Очолила її відомий у регіоні підприємець і громадський діяч Олександра Сотула.

«У нашій громадській приймальні ми чекаємо кожного жителя Нікопольщини, кому потрібна допомога чи порада, хто опинився у скрутному життєвому становищі. У нас безкоштовно надаватиметься юридична допомога. І не просто консультації, а й, якщо у людини не вистачає коштів, наші юристи будуть безкоштовно супроводжувати у суді», - розповідає Олександра Сотула.