У Томаківці відкрито громадську приймальню «Батьківщини»

Громадська приймальня окружної партійної організації ВО «Батьківщина» відкрилася в урочистій атмосфері у районному центрі Томаківка на Дніпропетровщині.

Томаківка стала вже другим районним центром у сільській місцевості, де сталася така подія.

«Ми поставили за мету відкрити громадські приймальні в усіх виборчих округах до Верховної Ради України, яких на теренах Дніпропетровщини нараховується відразу 17. І впевнено по шляху рухаємося, адже це дозволить ще більше наблизитися до людей», - зазначає лідер «батьківщинівців» Дніпропетровщини Антоніна Ульяхіна, яка взяла участь у відкритті громадської приймальні в Томаківці.

Очолив громадську приймальні депутат Дніпропетровської обласної ради від «Батьківщини» Іван Рязанцев. У цьому регіоні він є людиною знаною і шанованою. Вже не перший рік йому довіряють представляти «Батьківщину» в облраді.

Нагадаємо, що раніше громадські приймальні окружних партійних організацій на Дніпропетровщині було відкрито в Нікополі, Павлограді, П’ятихатках, Кам’янському, Криничках.