В Україні почалася масова зачистка патріотів

Таке припущення висловив на прес-конференції, яка відбулася в інформаційній агенції «Інформатор», голова Кам’янської міської організації ВО “Батьківщина» Олександр Плахотнік. Журналістів зібрали з приводу надзвичайної події, яка сталася 2 серпня. Серед білого дня, близько 15-ї години, у мікроавтобусі, яким керував депутат міськради від «Батьківщини», директор комунального підприємства «Трамвай» і відомий волонтер, що став допомагати українським воїнам з перших днів бойових дій на Донбасі, Віталій Чернявський.

Олександр Плахотнік відзначив, що лякає сам факт того, що замах відбувся серед білого дня, у мирний час, в центрі міста, де поруч розташовані газові мережі та житлові будинки, а тому наслідки цього вибуху могли бути непередбачуваними. Він також підкреслив, що Чернявський був найрейтинговішим депутатом в Кам'янській міськраді і в той же час був дуже "незручним" для багатьох: завжди стояв на захисті інтересів міста та України, називав чорне чорним, а біле білим. У Чернявського були конфлікти з окремими жителями Каменського, але вони не були масштабними, і до вбивства не спонукали б, вважає Плахотнік. Тому лідер Кам’янської "Батьківщини" не виключає, що в Україні почалася масова зачистка патріотів, і це може остаточно дестабілізувати ситуацію в країні напередодні президентських виборів.

Про замах у Кам’янському вже повідомлено Юлію Тимошенко та народних депутатів, надалі про це буде донесено до міжнародних структур. Партія "Батьківщина" буде домагатися розслідування цього випадку та покарання винних. Також Олександр Плахотнік заявив, що партія готова виплатити винагороду за достовірну інформацію про цю подію.

Заступник голови обласної організації ВО «Батьківщина» Олег Робкін повідомив, що Віталій Чернявський зараз знаходиться в обласній клінічній лікарні ім. Мечникова, і до нього приставлена ​​цілодобова охорона. Він також закликав всі патріотичні сили нашої області забути про свої розбіжності і підтримати патріота та волонтера.

У прес-конференції також взяли участь депутат Дніпропетровської обласної ради Олена Плахотнік, депутати Кам’янської міськради Іван Горбаренко та Олег Усачов.

Того ж дня Олег Робкін разом з Оленою та Олександром Плахотніками відвідали Віталія Чернявського у лікарні.