Вадим Івченко: «Нинішня влада не має за що модернізувати стратегічне підприємство, адже кошти кинуті на підкуп виборців»

Народний депутат України від ВО «Батьківщина» Вадим Івченко відвідав державне підприємство «Дніпропетровський електровозобудівний завод».

Як зазначив нардеп під час зустрічі з працівниками підприємства, йому як заступникові голови Аграрного комітету Верховної Ради добре відомо про проблему, з якою зіштовхнулися українські аграрії минулого року. Тоді у них виникли великі проблеми з відвантаженням своєї продукції через логістичні проблеми на залізниці.

«Маючи в країні таке велике підприємство, як Дніпропетровський електровозобудівний завод, наша не дуже далекоглядна влада не тільки не завантажує його замовленнями, але і виставила на приватизацію», - констатував Вадим Івченко.

На переконаність нардепа, таке підприємство мало б бути стратегічним, адже йому до снаги виготовити 500 локомотивів за 10 років.

«Нинішня влада не має за що переобладнати та модернізувати ДП “Дніпропетровський електровозобудівний завод”, адже кошти масово кинуті на підкуп виборців аби втриматись в теплих кріслах. І всі це розуміють», - наголосив Вадим Івченко.

З відвідин цього підприємства нардеп розпочав свою вже традиційну робочу поїздку по Дніпропетровській області. Наступного дня він побував у місті Верхньодніпровську та селищі Царичанка, де розповідав про програму Юлії Тимошенко «Новий курс України», а саме про засади нової аграрної та молодіжної політики, розв’язання проблем пенсійного забезпечення, екологічної сфери, медичної та освітньої галузей. Ці теми найбільше цікавлять людей.