Відкритий лист Дніпропетровської Батьківщини до голови облради та голови ОДА

Резніченку В. М.

Голові Дніпропетровської обласної ради

Пригунову Г. О.

Пане голово облдержадміністрації! Пане голово обласної ради!

Ми, члени партії ВО «Батьківщина», звертаємося до вас з вимогою негайно припинити терор стосовно депутатів об’єднаних громад, які були обрані за нашими списками, з боку ваших підлеглих, що легко порушують Конституцію України, закони нашої держави, сподіваючись на безкарність.

Наша партія має тривалу історію боротьби, опору і захисту демократії. І нас навіть найбрутальнішими проявами політичного тиску не здивувати і не залякати. Але та сваволя, що відбувається на теренах Дніпропетровщини останнім часом, навіть нас вражає. Це за вашої мовчазної згоди відбувся зухвалий напад озброєних до зубів «тітушок» на виборчу дільницю у селі Майському Синельниківського району 29 жовтня, внаслідок якого отримали тілесні ушкодження співробітники міліції, жінки, мирні громадяни.

Сьогодні нечуваний тиск здійснюється на Петриківську об’єднану територіальну громаду, де депутатами стали відразу 15 наших висуванців. Людям погрожують звільненнями з роботи або вимагають подати заяву про складання депутатських повноважень.

ВО «Батьківщина» попереджує про відповідальність, яку ви несете перед українським народом.

Схаменіться! Ви можете своїми діями довести людей до відчаю, як свого часу довела влада Януковича.

Владу треба здобувати у чесній політичній боротьбі, а не шляхом погроз і залякувань, яких народ вам вже не пробачить.

Дніпропетровська обласна

організація ВО «Батьківщина»