Вільногірські «батьківщинівці» провели велопробіг

Велопробіг з нагоди Дня Європи відбувся у Вільногірську. Одним з його організаторів стала міська організація ВО «Батьківщина».

Саме «батьківщинівці» ініціювали перший велопробіг минулого року. Свято спорту тоді вдалося на славу. Тому нинішнього велопробігу жителі міста чекали з нетерпінням.

Під гаслом «Якщо ти за здоровий спосіб життя – приєднуйся!» було запропоновано всім бажаючим незалежно від віку взяти велосипеди чи самокати і долучитися до свята, до організації якого цього разу долучилися громадська організація «Інститут демократичних ініціатив», яку очолює лідер вільногірських «батьківщинівців» Ірина Сміяненко, та місцевий осередок об’єднання “Самопоміч».

Переможці велопробігу отримали призи, у тім числі, і від «Батьківщини». Окрім того, усі бажаючі змогли взяти участь ще й у різних конкурсах – велоплясі, фігурному водінні велосипеда, змаганні на самокатах, перетягуванні на канатах та малюнка на асфальті для дітей.