ВІЛЬНОГІРСЬКІ БАТЬКІВЩИНЦІ ВИПРАВЛЯЮТЬ ПРОМАХИ МІСЦЕВОЇ ВЛАДИ

Понад 60 відсотків квартир у багатоквартирних будинках Вільногірська мають електричне опалення. До 25 січня 2013 року такі мешканці сплачували ці послуги за загальним тарифом. Тепер же ситуація для людей помітно змінилася у кращий бік. Згідно наказу комерційного директора ПАТ «ДТЕК «Дніпрообленерго» Ю. Паршина «Про тимчасовий порядок надання тарифу для оплати спожитої електроенергії населенню, яке проживає у приватних будинках і квартирах багатоквартирних будинків, обладнаних в установленому порядку електроопалювальними установками», власники вищезгаданих понад 60 відсотків квартир мають плати за тепло помітно менше.

Однак вільногірська влада інформацію про зменшення тарифів для оплати за тепло, яке торкнулося переважної частини мешканців міста, стала замовчувати. Проте цей промах виправила місцева організація партії «ВО «Батьківщина», яка спеціально випустила інформаційний бюлетень, у якому детально розповіла про порядок оплати за надані послуги власникам квартир з електричним опаленням.