Євгенія Тимошенко: «Віддаю свій голос за майбутнє України!»

Дніпропетровська обласна  молодіжна  організація  «Батьківщина  молода»  на виборчій дільниці №121106 одномандатного виборчого округу №26 привітала ЄвгеніюТимошенко, доньку лідера нашої політичної сили, яка традиційно тут голосує.

Цього разу вона з’явилася серед перших голосуючих. Молоді  батьківщинці  зустріли  Євгенію  Тимошенко  оплесками  та  теплимипривітаннями, а потім разом з нею урочисто випустили жовті кульки у небо, скандуючи:«Слава Україні! Слава героям! Хай буде Мир»!».«Віддаю свій голос за майбутнє України з надією на якісні зімни. Вірю, що українці також підтримають тих, у кого є достатньо сили, політичної волі для боротьби за гідне майбутнє  нашої  Держави,  її  народу.  Переконана,  команда,  за  яку  проголосувала,  яку підтримую, - неодмінно стане ключовим гравцем життя країни й зробить все можливе для того, щоб наші воїни повернулися додому живими, здоровими й на довгі роки запанували спокій  та  розквіт  в  Україні.  Завдяки  команді  «Батьківщини»  ми  знищимо  корупцію, подолаємо усі проблеми, проти яких боролася «Революція гідності», - наголосила ЄвгеніяТимошенко у своєму короткому зверненні до присутніх.