Юлія Тимошенко: "Батьківщина" не буде голосувати за урядові "реформи"

Фракція "Батьківщина" не голосуватиме за так звані "медичну реформу" та "пенсійну реформу", внесені до парламенту урядом Гройсмана.

Про це заявила лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко на Погоджувальній раді лідерів парламентських фракцій і комітетів.

Юлія Тимошенко наголосила на тому, під час роботи над законопроектами в комітетах парламенту, пропозиції "Батьківщини" були проігноровані представниками кланово-олігархічної більшості. Саме тому фракція не голосуватиме за так звані "медичну реформу" та "пенсійну реформу". За її словами, фракція «Батьківщина» виступає проти пенсійної та медичної реформ влади і не голосуватиме за них, адже їхня справжня мета – скорочення населення України.

Лідер партії «Батьківщина» упевнена, що треба негайно ухвалювати окремі закони щодо скасування 15% податку на пенсії працюючих пенсіонерів.

Коментуючи ж "медичну реформу", Юлія Тимошенко назвала її «зачисткою всієї мережі лікувальних закладів у селі та маленьких містах» і великою корупцією.