Юлія Тимошенко та "Батьківщина" лідирують в Дніпрі, як і в Україні

Про це заявив на прес-конференції в інформаційному агентстві «Міст - Дніпро» керівник соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович.

Опитування проводилося в Дніпрі з тим, щоб визначити суспільно - політичні настрої у місті. У форматі face-to-face опитали 1000 респондентів віком від 18 років.

Олексій Антипович повідомив, що в президентському рейтингу у рідному місті, як і по всій Україні, лідирує Юлія Тимошенко. Її готові підтримати 19 відсотків тих, хто має намір голосувати. На наступних позиціях розмістилися Володимир Зеленський (13,5 % опитаних готові його підтримати) та Юрій Бойко (13,4%).

А от лідером антирейтингу у Дніпрі виявився чинний Президент України Петро Порошенко. 48% опитаних дніпрян не проголосували б за нього за жодних обставин.

Соціологи також з’ясували у дніпрян, за кого б вони голосували, якби вибори відбувалися наступного тижня. Лідерами виявилися партії «Батьківщина», «Слуга народу» та «Опозиційний блок».

«У Дніпрі партійний рейтинг очолює «Батьківщина»: цю політичну силу готові підтримати близько 20% тих, хто має намір голосувати. Партія «Слуга народу» Зеленського має підтримку у 14,6%, «Опозиційний блок» - 13,9%, партія «За життя» - 8,2 %, Громадянська позиція Гриценка – 7,8%, БПП «Солідарність» - 6,7 %, Радикальна партія та УКРОП – 5,9 і 5,6%. Рейтинг інших партій – менше 2%. Тих, хто не визначився, - менше 8,8%», - сказав Олексій Антипович.