Юлія Тимошенко запропонувала керівництву держави вийти з ступору та ухвалити бюджетну декларацію

Юлія Тимошенко звернулася до президента, парламенту і уряду з вимогою вийти зі ступору політичних подій і включитися в роботу над бюджетною декларацією, розпланувавши стратегію життя держави на 3 роки.

Як зауважила лідер «Батьківщини, вчора, по суті, не було проведено засідання уряду, а тому зірвалося ухвалення бюджетної декларації, обов’язковість якої передбачена Бюджетним кодексом.

«Якщо ми вчасно не ухвалимо цей документ (до 1 червня), не заплануємо наше життя, це означатиме, що країна йде на три роки в хаосі та без змін», – зазначила вона.

За словами Юлії Тимошенко, люди вірять, що після виборів їхнє життя змінюватиметься. Проте сьогодні в країні реальні дії, кроки замінені політичним хаосом, домовленостями, непослідовною роботою всіх органів влади, додала політик.

Саме тому Голова партії звернулася до президента, парламенту і уряду, щоб вони звернули увагу на Бюджетний кодекс, на те, що сьогодні країна некерована і повернулися до раціональних законних дій – подали до 1 червня бюджетну декларацію до парламенту, а парламент ухвалив її.

«Якщо цього не відбудеться, це означатиме, що країна дарма змін очікує. Я не хочу цього допустити, – запевнила лідер «Батьківщини». – Наша команда і я особисто готова включитися до роботи над бюджетною декларацією, і разом із президентом розпланувати на базі Нового курсу стратегію життя держави на 3 роки», – підсумувала вона.