За сприяння «Батьківщини» відремонтовано дорогу в Кривому Розі

Керівник депутатської групи ВО «Батьківщина» у Криворізькій міській раді Ольга Бабенко прозвітувала перед виборцями про ремонт дороги по вулиці Халтуріна.

Це питання люди поставили на депутатському прийомі. Потім було зібрані підписи під колективним зверненням на адресу керівництва міської ради. Як наголошували місцеві жителі, дорога на вулиці Халтуріна вже давно стала практично непридатною для проїзду, що створювало для них величезні проблеми. Тепер же тут проводяться ремонтні роботи з укладення асфальтного покриття.

«Це стало можливим насамперед завдяки нашій постійній комунікації з виборцем. Міська влада нас разом з людьми почула і задавнена проблема знайшла своє вирішення», - зазначає Ольга Бабенко.

Депутати від «Батьківщини» ведуть постійні прийоми громадян в усіх районах Кривого Рогу. Усі порушувані людьми проблеми систематизують і ставлять перед владою питання про їх вирішення. А детальну інформацію про хід виконання наказів виборців кожен зацікавлений може дізнатися по мобільному телефону міської партійної організації, номер якого оприлюднено через засоби масової інформації.