За участі та ініціативи представника Батьківщини Дніпра створено Центр підтримки малого та середнього бізнесу

«Центр розвитку малого та середнього бізнесу» створюється при Дніпропетровській обласній раді. Одним з ініціаторів цього став заступник її голови, лідер «батьківщинівців» Дніпра Мгер Куюмчян.

Реалізація цього задуму розпочалася з підписання меморандуму про співпрацю між обласною дирекцією «Ощадбанку», Дніпропетровською торговельно - промисловою палатою та обласною радою, від якої свій підпис поставив Мгер Куюмчян.

«На тлі нинішньої ситуації в економіці держави для того, аби малий та середній бізнес, які є бюджетоутворюючим сегментом, процвітали, їм треба всебічно допомагати. Для цього необхідно об’єднувати зусилля максимальної кількості сторін: обласної влади, банківських структур, торговельно-промислової палати. Ми маємо допомогти бізнесу стати успішним і конкурентним на європейських ринках. Сприяючи розвитку бізнесу, ми створюємо додаткові робочі місця, збільшуємо надходження до місцевих бюджетів»,- зазначив Мгер Куюмчян.