Звіт про роботу депутатів Марганецької міської організації за березень 2014 року

1.Депутатом Марганецької міської ради Бондаренко О.О. від Марганецької міської організації ВО «Батьківщина» разом з депутатом міської ради від ВО «Свобода» на сесії міської ради було ініційовані питання щодо скорочення посади 6 заступників міського голови та зняття премій 200 % заступникам та радникам міського голови.

2.Депутат Марганецької міської ради Бондаренко О.О. від Марганецької міської організації ВО «Батьківщина» разом з членами бюро Марганецької міської організації ВО «Батьківщина» Шелестом А.М., Бондаренко В.В., Рядінським О.В. та підприємцями міста надали допомогу військовій частині в АРК Крим , а саме: були закуплені 2 автомобілі, необхідний одяг для військових частини.

3. Проведені зустрічі депутата Марганецької міської ради Бондаренко О.О. від Марганецької міської організації ВО «Батьківщина» з керівництвом ВАТ «Марганецького заводу керамзитового гравію » щодо підтримки нашої політичної сили.