"Батьківщина" Дніпропетровщини заявила про активізацію дій проти підвищення тарифів.

Заступники голови Дніпропетровської обласної організації ВО "Батьківщина" Олег Робкін та депутат обласної ради Олександра Сотула провели сьогодні прес-конференцію, на якій озвучили план дій проти підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

"Батьківщина" завжди виступала за те, щоб з таких питань, які стосуються буквально кожного українця, спершу велася публічна роз'яснювальна робота. Але влада все робить крадькома. А потім дають задній хід повідомленням про те, що знизили ціну на газ до 5,99 гривень за кубометр. Ми ж не втомлюємося дохідливо переконувати, що насправді це є не зниженням, а підвищенням, якщо порівняти з платіжками річної давності", - наголосив Олег Робкін.

Олександра Сотула повідомила, що фракція "Батьківщина" у Дніпропетровській обласній раді вже підготувала звернення до центральних органів з приводу недопустимості підвищення тарифів і сподівається на підтримку депутатів від інших політичних сил.

"Ми бачимо, наскільки український народ стурбований, що вже вийшов на вулиці. У виборчому окрузі, яким я опікуюся як депутат, ця ситуація набула особливої гостроти, адже пільг з оплати житлово-комунальних послуг позбавляють і жителів 30-кілометрової зони довкола Запорізької атомної електростанції, які й так потерпають від складних умов свого проживання", - зазначила "батьківщинівка".