«Батьківщина» допомагає лікарням Кривого Рогу

Голова Криворізької міської організації ВО «Батьківщина» та громадської організації «Рідне місто» Ольга Бабенко разом з депутаткою обласної ради Марією Бабенко передали до відділення дитячої пульмонології міської клінічної лікарні № 8 Кривого Рогу придбаний ними гідробокс.

Керівництво лікарні, в зоні обслуговування якої живуть понад 170 дітей, під час зустрічей з представниками «Батьківщину» про свою потребу саме в такому обладнані повідомляло неодноразово. Гідробокси, які зовні схожі на всім відомі душові кабінки, функціонально оснащені значно краще завдяки горизонтальному гідромасажу і регулюванню напору води за допомогою двигуна. Вони є унікальним іноваційним обладнанням, яке спроможне суттєво поліпшити санітарні умови. Це особливо важливо на тлі перепрофілювання відділень лікарні в «ковідні» під час медичної реформи.

Відтепер батьки дітей, які проходять у лікарні курс лікування, можуть бути впевнені, що їхні нащадки не лише отримають якісні медичні послуги, а й перебуватимуть у належних санітарних умовах.