«Батьківщина» нарощує свій вплив на Нікопольщині

Заступник голови Дніпропетровської обласної організації ВО «Батьківщина», депутат обласної ради, лідер партійців Нікополя Олександра Сотула провела організаційне засідання депутатів Нікопольської районної ради.

Нікопольський район внаслідок адміністративної реформи став охоплювати значно більшу територію, ніж дотепер. «Батьківщина» зміцнила у ньому свої позиції, збільшивши кількісно свою фракцію. Олександра Сотула поставила перед однопартійцями завдання на найближчий час - організувати прийом громадян, розпочати роботу в постійних депутатських комісіях, визначити найгостріші проблеми в житті району.

Цього ж дня новообрані депутати Нікопольської міської ради взяли участь у розширеному засіданні бюро міської організації ВО «Батьківщина». Під час офіційної частини Олександра Сотула від імені лідера партії Юлії Тимошенко вручила активним членам грамоти з подякою за активну роботу в рамках минулої виборчої кампанії.

На засіданні відбулася конструктивна розмова про сьогодення Нікопольщини, командну роботу в міській раді. Для цього були призначені досвідчені кандидати в помічники - консультанти депутатів від ВО «Батьківщина», визначено графік прийому громадян та складено план роботи на найближчий час.

«Як і раніше, я буду регулярно відвідувати Нікополь для координації діяльності депутатських фракцій «Батьківщини» в міській та районній радах. Поради різні, а завдання одне – захист інтересів громадян і контроль за ефективним використанням бюджетних ресурсів. Депутати від «Батьківщини» всіх рівнів повинні проводити свою роботу максимально публічно та в тісній взаємодії з громадами регіону, - зазначила Олександра Сотула.