«Батьківщина» нарощує свій вплив в територіальних громадах Криворіжжя

Лідерка Криворізької районної організації ВО «Батьківщина» Ольга Бабенко разом з депутаткою Дніпропетровської обласної ради Марією Бабенко провела нараду з головами Новопільської та Лозуватської обєднаних територіальних громад.

Головними темами обговорення стали політична ситуація в Україні, непомірне зростання цін на товари та послуги, шляхи подолання кризових явищ, запропоновані головою ВО «Батьківщина» Юлією Тимошенко.

Учасники наради приділили увагу питанням, які турбують безпосередньо жителів громад. Це – негативний вплив торгівлі землею на малі фермерські господарства, які під податковим тиском та через різке зростання цін і тарифів на енергоносії змушені припиняти свою роботу або ж здавати в оренду чи продавати свої наділи.

Після того, як Ольга Бабенко віднедавна очолила новостворену партійну організацію Криворізького району, який після нещодавно проведеної у нашій державі адміністративної реформи суттєво розширив свої межі, «батьківщинівці» особливу увагу приділяють об’єднаним територіальним громадам.