«Батьківщина» нарощує свої впливи у Кам’янському районі

Нарада активу ВО «Батьківщина» відбулася у місті Кам’янське.

У зібранні взяли участь депутатки обласної ради Олександра Сотула та Олена Плахотнік.

Учасники наради обговорили нагальні питання, які потребують вирішення у місті та Кам’янському районі, нещодавно створеному після адміністративної реформи. Вони насамперед стосуються початку опалювального сезону, тарифів на житлово-комунальні послуги, які є непідйомними як для більшої частини населення, так і для комунальних закладів. Дуже багато надходить звернень до депутатів за матеріальною та юридичною допомогою, щодо неприйнятних для людей реформ, які втілює у життя діюча влада. Виборці скаржаться на відсутність доріг, жахливий стан шкіл та дитячих садочків, мізерні пенсії, зростання цін на продукти харчування та медикаменти.

Потрібно розширювати наші лави та залучати до них однодумців, йти до людей у кожній громаді, почути кожного з них», - наголосила Олександра Сотула.

У Кам’янському районі після адміністративної реформи для діяльності «батьківщинівців» склалася особливо непроста ситуація. Адже донедавна місто обласного підпорядкування стало районним центром, до складу якого увійшли також міста Жовті Води та Вільногірськ, колишні Верхньодніпровський, Криничанський та П’ятихатський райони.

Тепер партійці, яких очолив у непростий час Олег Плахотнік, повідомляють про створення дієздатних структур у кожній громаді, що є запорукою нарощення впливів ВО «Батьківщина».