«Батьківщина» нарощує свої впливи у Вільногірську

Депутатка Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Олена Плахотнік зустрілася з депутатами міської ради Вільногірська від нашої політичної сили.

Олена Плахотнік обговорила з депутатами план дій щодо захисту інтересів жителів Вільногірська і визначила план першочергових заходів.

Лідерка партійців міста Ірина Сміяненко проінформувала про роботу, яка ними ведеться. Саме «Батьківщина» у Вільногірську є політичною силою, яка незмінно знаходить підтримку у виборців. Впродовж декількох останніх скликань міської ради партійна фракція є однією з найбільших за кількістю обраних депутатів серед інших політичних сил.

У зв’язку з тим, що в результаті нещодавно проведеної адміністративної реформи Вільногірськ увійшов до складу новоствореного Кам’янського району, «батьківщинівцям» довелося перебудовувати свою діяльність з урахуванням цих змін. Тепер процес становлення успішно завершено, на чому наголосили учасники наради.

Як наголосив лідер партійців району Олег Плахотнік, який також взяв участь у нараді, «Батьківщина» у Вільногірську нарощує свої впливи вже у складі нової команди. Це засвідчує конкретна повсякденна робота, яка тут ведеться.

До проблем, які неможливо вирішити на місцевому рівні, відразу долучається районна партійна організація і Олена Плахотнік як депутатка обласної ради.