«Батьківщина» Нікополя підтримала малозабезпечену родину

Нікопольська організація ВО «Батьківщина» підтримала жительку села Чкалове Катерину Сищук, що сама виховує сина, якому не виповнилося і трьох років.

За допомогою до «батьківщинівців» звернулася молода землячка Катерини. Партійці відреагували відразу. Група активістів прибули до Чкалового і передали молодій мамі одяг, продукти харчування, білизну, іграшки та солодощі.

Вже наступного дня «батьківщинівці» організували переїзд Каті до іншої, придатнішої для життя, оселі, де є світло, газ, твердопаливний котел, зайнялися питанням доставки дров для його розпалювання.

«Я особисто беру Катю Сищук з її сином під опіку та супровід в будь-яких питаннях, оскільки маю великий 11- річний досвід роботи нашої Дніпропетровськоі обласної громадської організації « Центр захисту життя та сімейних цінностей», в якому я є одним із засновників. Саме наша ГО надає допомогу матерям - одиначкам з дітьми, вагітним та жінкам, які опинилися у важких життєвих обставинах», - зазначає лідер «Батьківщини» Нікополя Олександра Сотула.