«Батьківщина» у Нікополі придбала холодильники для дитячої лікарні

Заступник голови Дніпропетровської обласної організації ВО «Батьківщина», депутат обласної ради Олександра Сотула взяла участь у церемонії відкриття у Нікополі дитячого медичного комплексу зі стаціонаром та консультативно-діагностичним відділенням.

«Наша партія не могла залишитися осторонь від проблем простих громадян і, тим більше, дітей. Тому ми придбали і доставили для нової лікарні 15 холодильників, щоб цей комплекс, оснащений всім необхідним медичним обладнанням, функціонував на повну потужність», - розповіла Олександра Сотула.

Відкриття окремої дитячої лікарні стало для жителів Нікополя визначною подією. Адже до цього батькам та маленьким пацієнтам доводилося ходити по корпусах в різних куточках міста. Під нову дитячу лікарню переобладнали стару триповерхову амбулаторію, де змінили планування, встановили сучасні меблі та обладнання. Консультативно-діагностичне відділення на проспекті Трубників, 47, має власну лабораторію та зможе приймати за добу понад 200 пацієнтів. Стаціонар розрахований на понад 30 ліжок.