«Батьківщина» у Новомосковську підтримала медиків в боротьбі з COVID-19

Сьогодні представники ВО «Батьківщина» вручили кисневі концентратори комунальному некомерційному підприємству «Новомосковська Центральна міська лікарня».

Цю допомогу пообіцяла надати допомогу лідерка партії, народна депутатка України Юлія Тимошенко, яка тут побувала 4 квітня.

Доставку кисневих концентраторів об’ємом 10 літрів кожен до лікарні, яка є опорною ковідною, забезпечила голова Дніпропетровської обласної організації Антоніна Ульяхіна.

Головний лікар медичного закладу Віктор Вишневський подякував «батьківщинівцям» за таку допомогу.

Антоніна Ульяхіна також висловила слова вдячності медикам за їхню роботу і відзначила, що Юлія Тимошенко не лише говорить, а системно діє та допомагає на місцях.

Допомога кисневими концентраторами міській лікарні – це далеко не перший крок з підтримки лікарень та медичного персоналу партійним осередком «Батьківщини» та благодійним фондом «Тепле серце», заснованим депутатом Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Віталієм Скакуненком. «Наша команда однією з перших стала допомагати лікарням Новомосковського району та медперсоналу захисними масками та костюмами, антисептичними засобами. В період жорсткого карантину, коли лікарі, які живуть в селі, а працюють в міській лікарні, фізично не мали змоги працювати, наші активісти за власний рахунок підвозили медиків на роботу, розробивши відповідні маршрути», - зазначила директорка Благодійного фонду «Тепле серце» та голова фракції ВО «Батьківщина» у Новомосковській міській раді Тетяна Підченко.