«Батьківщинівки» підтримали змагання з боротьби у Кривому Розі

Депутатка Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Марія Бабенко та лідерка Криворізької міської парторганізації, голова громадської організації «За рідне місто» Ольга Бабенко стали почесними гостями Всеукраїнського турніру з греко-римської боротьби пам'яті тренерів міста Кривого Рогу та Відкритого чемпіонату області.

«Батьківщинівки» привітали учасників змагань та побажали їм досягти командних і особистих рекордів, а суддівській команді - чесного та неупередженого суддівства. Організатором трнірів виступила міська федерація греко-римської боротьби за підтримки благодійного фонду «Відродження мрій». Всього в змаганнях взяли участь 140 спортсменів, які представляють 7 областей України. Всеукраїнський турнір проводився в двох вікових категоріях - 2009-2010 і 2011-2012 р.н., згрупованих додатково по 5 різних вагових категоріях. В обласному ж чемпіонаті брали участь дорослі спортсмени різних вагових категорій.

Переможці та призери змагань отримали грамоти, медалі та кубки.