«Батьківщинівці» на Дніпропетровщині проводять громадські слухання

Кожної суботи в Орджонікідзе Дніпропетровської області проводяться громадські слухання зі злободенних питань. Відбуваються вони під егідою громадської організації «Майдан», одним з ініціаторів створення якої є міська організація ВО «Батьківщина».

Про це повідомляє прес - служба Дніпропетровської обласної організації партії.

Останні слухання були присвячені темі зростання тарифів за споживання води та водовідведення.

«Людей це питання занепокоїло неабияк, - розповідає лідер «батьківщинівців» Орджонікідзе Юлія Гончаренко. – Бо якщо жителі міста зараз платять 8,11 гривні за кубічний метр води, то після підвищення тарифів ця цифра складе вже 19 гривень. Тому ми на кожні слухання обов’язково запрошуємо керівників міста, які звітують перед громадою про свою діяльність».

Наступні громадські слухання «батьківщинівці» планують присвятити темі зняття 20-відсоткової надбавки із зарплати вчителів.

«Ми не тільки порушуємо злободенні питання, а й пропонуємо шляхи їх вирішення. Тому відчуваємо все більшу підтримку земляків, які на наші слухання, бувало, з’являлося і до 500 чоловік», - наголошує Юлія Гончаренко.