«Батьківщинівці» Нікопольщини активізують свою діяльність

Депутатка Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Олександра Сотула провела нараду з партійцями - депутатами Нікопольської міської та районної ради.

Учасники наради насамперед визначили коло проблем, з якими до них найчастіше звертаються виборці. Це - руйнація сіл внаслідок проведення адміністративної реформи, відсутність доріг, робочих місць, фельдшерсько-акушерських пунктів та аптек для придбання ліків та отримання первинної медичної допомоги, масове закриття дитячих садочків та шкіл, непомірні та необґрунтовані тарифи, скорочення автобусних маршрутів, транспортних сполучень та різке збільшення вартості квитків, незрозуміле зростання податкового навантаження на населення.

«Люди не розуміють, чому чинна влада приймає закони, які суперечать стратегічному розвитку України. Тому за такої ситуації ми повинні допомагати своїм виборцям з різних питань, відстоювати їхні інтереси та права», - наголосила Олександра Сотула.

Депутатці були передані звернення на отримання матеріальної допомоги від малозахищених громадян та з юридичних питань щодо закону з продажу землі.

Наприкінці зустрічі Олександра Федорівна привітала нових членів ВО “Батьківщина”, яким вручила партійні квитки.